Arnavutköy'de silahlı saldırıda okuldan dönen 7 yaşında bir çocuk da yaralandı. Silahlı kavga mermi 7 yaşındaki çocuğu yaraladı

Arnavutköy'de aracını bir iş yerinin önüne park etmek isteyen sürücü ile esnaf arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü iş yeri sahipleri Fırat Öztürk ve Kurtuluş Tüysüz'e ateş etti. Bacaklarından yaralanan iş yeri sahipleri hastanede tedavi altına alınırken, silahtan çıkan mermilerden biri, annesiyle birlikte okuldan dönen 7 yaşındaki Yusuf S. isimli çocuğun yüzünden yaralanmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Arnavutköy'de silahlı saldırıda okuldan dönen 7 yaşında bir çocuk da yaralandı. Silahlı kavga mermi 7 yaşındaki çocuğu yaraladı

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi Hüma Caddesi'nde saat 13.30 sıralarında, Fırat Öztürk ve Kurtuluş Tüysüz cadde üzerinde bulunan iş yerlerinin önüne park etmek isteyen bir otomobil sürücüsüyle tartıştı. Tartışma sırasında otomobil sürücüsü silahıyla Öztürk ve Tüysüz'e ateş açıp, hızla uzaklaştı. Silahtan çıkan mermilerden biri annesiyle birlikte okuldan dönen Yusuf Sarıboğa isimli bir çocuğa isabet etti. Sarıboğa'nın yüzünden yaralandığı öğrenildi.  

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bacaklarından yaralanan iş yeri sahipleri ve 7 yaşındaki Yusuf  S.hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. 

Öte yandan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobiliyle cadde üzerinde ilerleyen şüphelinin, Fırat Öztürk ve Kurtuluş Tüysüz ile tartıştıktan sonra silahıyla ateş açtığı görülüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin