Armağan Çağlayan'dan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' sorusu: Oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz

Psikolog ve sosyal medya fenomeni Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' programınna konuk oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı ve ifşa ettiği mühtehcen itiraflarla bir anda adını duyuran Esra Ezmeci, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Armağan Çağlayan, Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' tavsiyesini de sordu. Çağlayan, "Siz okumuşsunuz eğitiminiz var ama bir yandan da Hürrem yağını oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz garip yani size garip gelmiyor mu?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Armağan Çağlayan'dan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' sorusu: Oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz

Armağan Çağlayan, YouTube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' serisinin bu haftaki bölümüne, uzun süredir sosyal medyada kendisine gelen cinsellik itiraflarını yorumlayarak yanıtlayan Esra Ezmeci konuk oldu. Cinsel terapi eğitimi aldığını söyleyen ünlü isim "Ben daha çok ilişki terapisti olarak yöneldim" dedi. Armağan Çağlayan Hürrem yağına dair de bakın ne sordu.

Armağan Çağlayan'dan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' sorusu: Oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz

Sosyal medya kullanıcıları ile sürekli olarak etkileşimde olan gelen +18 itirafları da yorumlayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Enerji inancıyla psikoloji bilimini birleştirdiğini belirten Ezmeci, sosyal medyada psikologluk yapmak zorunda hissetmediğini dile getirdi.

Esra Ezmeci "Ben soru-cevapla çok duyuldum, sormaktan çekinilen soruları cevapladığım için çok duyuldum. Beni diğer psikologlar çok sevmiyorlar eleştiriyorlar" dedi.

Sosyal medyada yaptığının özel hayatına dair olduğunu söyleyen Esra Ezmeci "Orası gerçek psikologluk mu değil" dedi.

Armağan Çağlayan'dan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' sorusu: Oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz - Resim : 2

'HÜRREM YAĞI' SORUSU

Armağan Çağlayan Esra Ezmeci'ye çok konuşulan o konuyu da sordu. "Siz okumuşsunuz eğitiminiz var ama bir yandan da Hürrem yağını oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz garip yani size garip gelmiyor mu?" dedi.

Esra Ezmeci ise "Ben buna inaniyorum yağların gücüne eczacı kızıyım, bitkilerden ilaç yapmaya da inanıyorum. Enerjiye çok inanıyorum, psikologlukla bunu birleştiriyorum. Psikoloji bilimimin yanına bunları koyuyorum, kendim de kullanıyorum" dedi.

Armağan Çağlayan'dan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem yağı' sorusu: Oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz - Resim : 3

'ÖZEL BÖLGENİZE SÜRÜN' DEMİŞTİ

Lavanta yağının uyarıcı bir özelliği olduğunu söyleyen Ezmeci, “Hürrem’in cinsellikte en çok kullandığı şey lavanta yağıdır. Lavanta yağı özel bölgenize dokunduğu zaman özel bir uyarılma hissedeceksiniz, sıcaklık gibi yanma gibi” demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin