Arka Sokaklar dizisiyle ilgili flaş haber! Fenomen dizi ekrana dönüyor

17 yıl boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar, ani bir kararla ekran macerasını noktalamış ve izleyicilerini hüsrana uğratmıştı. Polisiye türündeki dizinin sıkı takipçileri, sosyal medya paylaşımlarıyla Arka Sokaklar'ın final bölümü dahi çekilmeden yayından kaldırılmasına tepki göstermişti. Alınan karar sonrası apımın oyuncuları farklı dizilerle anlaşma sağlarken, Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, Instagram hesabından herkesi heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar dizisiyle ilgili flaş haber! Fenomen dizi ekrana dönüyor

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasına adını yazdırmayı başardı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi isimleri buluşturan polisiye türündeki dizi, her hafta Cuma akşamı ekranlara geliyordu.

17 sezondur ekran macerasını sürdüren dizinin çekimlerine yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı.

'DEVAM EDECEK' DENMİŞTİ

Dizide Engin Komiser karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, o dönemde yaptığı açıklamada "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı.

Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" demişti.

RIZA BABA AYRILMA KARARI ALMIŞTI

Arka Sokaklar'ın yayın hayatına devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken yapım şirketi, ekipten iş bulanların ayrılabileceğini belirterek dizi tekrar çekilirse yeni oyuncularla yola devam edileceğini açıklamıştı.

Bu açıklama sonrası polisiye türündeki dizide Rıza Baba karakterine hayat veren başrol oyuncusu Zafer Ergin projeden ayrılma kararı almıştı.

Zafer Ergin, kasım ayından bu yana ekranlarda yer almayan dizi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

''Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır.''

HAYRANLARINA MÜJDE: GERİ DÖNÜYOR!

Uzun bir zamandır ekranlardan uzak kalan Arka Sokaklar'ın akıbeti belli oldu. Efsaneler arasına adını yazdıran Arka Sokaklar, Eylül ayında ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor.

Arka Sokaklar, yeni sezonda yine Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Erler Film'in yapımcısı Türker İnanoğlu, polisiye diziyi bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar'a devretmişti.

Buna göre, 17 yıllık efsane diziyi artık Kanal D İç Yapımlar çekecek.

Dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşma yapıldığı öğrenildi. Öte yandan dizide Hüsnü Çoban rolünü canlandıran Özgür Ozan, "Eylülde buluşuruz" mesajını yayınladı.

Ardından dizide hayat verdiği Rıza Baba karakteriyle özdeşleşen Zafer Ergin de Kanal D İç Yapımlar'la anlaştı.

80 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Menajeriyle çekildiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Ergin, paylaşımının altına "Eski hikâyenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz…." notunu düştü.

Böylece uta oyuncu, Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alacağını ilan etmiş oldu.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN SETE ÇIKACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'un haberine göre; Arka Sokaklar'ın çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor.

Diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz çekecek ve Ozan ile Sinan Yurdakul yazacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin