Arka Sokaklar dizisine taciz videoları damga vurdu. Kanal D 'göçmen' kelimesini sansürledi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizinde çarpıcı sahneler yer aldı. Suriyeli, Afganistanlı ve Pakistanlı 'sığınmacıların' taciz videolarının işlendiği bölümde Kanal D yönetimi ise 'göçmen' kelimesini sansürledi.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar dizisine taciz videoları damga vurdu. Kanal D 'göçmen' kelimesini sansürledi

Arka Sokaklar dizisine taciz videoları damga vurdu. Kadınların görüntülerini çeken kaçak şahsı yakalayan polis ekipleri, şahıs serbest bırakılınca "Ya sabır" diyerek tepki gösterdi. Kanal D yönetimi "Göçmen" kelimesini sansürlediği görüldü.

İşte o anlar:

Sosyal medyada sıkça karşılaşılan Suriyeli, Afganistanlı ve Pakistanlı sığınmacıların kadın ve çocukların görüntülerini çekip paylaşmaları konusu, dizide masaya yatırıldı.

Arka Sokaklar'ın 626.bölümünde (Son bölüm) işlenen 'sığınmacı' konusundaki ifadeler de dikkat çekti.

GÖÇMEN İFADESİ SANSÜRLENDİ

Kadınların görüntülerini çeken yabancı uyruklu şahıs için "Göçmen" ifadesi kullanılırken, o anlar kanal yönetimi tarafından sansürlü olarak verildi.

Bölümün devamında, yabancı uyruklu şahıs polis ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonrası yakalanıyor. Ancak adli makamlara sevk edildikten kısa süre sonra serbest kalıyor.

POLİSLERDEN TEPKİ

Sapık şahsın, serbest kalması sonrasında polis ekiplerinin tepkisini de işleyen dizi, arka fonda haber kanalından "Şahsın serbest bırakıldığı" anonsunu yapıyor.

O anlarda polisler, yaşananlara tepki göstererek "Ya sabır" diyerek ekrana bakıyorlar.

"YERİN DİBİNE BATSIN SİZİN ADALETİNİZ"

Arka Sokaklar dizisinin ilerleyen dakikalarında ise tacizci şahsın serbest bırakılmasına bir vatandaşın tepki verdiği görülüyor.

"Yere batsın sizin adaletiniz" diyerek haberleri izleyen vatandaş, bir tanıdığını arayarak, yabancı uyruklu tacizcinin daha önce suça karışıp serbest kalan bir kişinin kardeşi olduğu vurgulanıyor. (Aykırı)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin