Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da deprem yaratacak bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın başrol oyuncuları arasında yer alan ve Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in diziye veda edeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Zafer Ergin, 16 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’yı canlandırıyor. Dizinin hayranları ise “Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Rıza Baba (Zafer Ergin) diziden ayrılacak mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte konu ile ilgili son gelişmeler.

Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor

30 Ağustos 1942 Ankara doğumlu Zafer Ergin'in uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat verdiği biliniyor. Ancak sosyal medyada dolaşan "Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor iddiası" dizinin hayranlarının konu ile ilgili araştırma yapmasına neden oldu.

Peki; Arka Sokaklar Rıza Baba (Zafer Ergin) diziden ayrılıyor mu, açıklama geldi mi? İşte son bilgiler...

Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor - Resim : 2

RIZA BABA, ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?

16 yıldır yayında olan Arka Sokaklar dizisinde bu sezon birden fazla ayrılık gerçekleşti. Dizinin 595. bölümünden beri afişte yer almayan Alp Korkmaz diziye veda etmişti. Dizide Zeliş (Zeliha Çoban) ve Tekin (Onur Bay) geçtiğimiz sezon dizinden ayrılmıştı. Bu kez de dizinin başrollerinden Rıza Baba'nın (Zafer Ergin) diziye veda ettiği iddia edildi.

Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor - Resim : 3

ZAFER ERGİN DİZİNDEN AYRILACAK İDDİASI

Rıza Baba rolüne hayat veren Zafer Ergin'in Arka Sokaklar dizisinden maddi nedenlerle ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Sosyal medyada yankılanan iddiaya göre Zafer Ergin, yapılacak olan bir operasyonda yaralı olarak hastaneye kaldırılacak ama hayat mücadelesi veremeyecek kadar yorgun olacak ve diziden ayrılacak! Dizide para krizi yaşandığına dair geçtiğimiz günlerde bir iddia çıkmıştı.

Konu ile ilgili resmi açıklama ise henüz yapılmadı.

Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! 16 yıl sonra veda ediyor - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin