Arka Sokaklar aşı karşıtlarını kızdırdı!

Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba karakteri “Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz” cümlesini kurdu. Rıza Baba’nın aşı mesajı sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar aşı karşıtlarını kızdırdı!

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba’sının kullandığı “Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz” ifadesi sosyal medyada gündem oldu. Koronavirüse (Covid-19) karşı aşılama çalışmaları sürerken, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’ın 596. bölümünde bu konuya dair sosyal mesaj verilmek istendi.

Dizide ‘Rıza Baba’ karakteri tarafından kullanılan “Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yaptığı gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz” ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

Aşı karşıtları mesaja ‘Kanal D boykot’ ve ‘Arka Sokaklar’ etiketiyle tepki gösterdi, etiketler uzun süre Trend Topic (TT) listesinin üst sıralarında yer aldı. (Diken)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin