Arjantin'in Dünya Kupası şampiyonluğuna gölge düştü! Ölü ve yaralılar var

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Fransa’yı yenerek dünya şampiyonu olan Arjantin Milli Takımı, binlerce kişi tarafından coşkuyla karşıladı. Milyonların akın ettiği kutlamalarda istenmeyen olaylar da yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Arjantin'in Dünya Kupası şampiyonluğuna gölge düştü! Ölü ve yaralılar var

Katar’dan özel uçakla dönen Arjantin kafilesi gece yarısı başkent Buenos Aires’te çok ciddi bir kalabalık tarafından karşılandı. Üstü açık otobüsle havalimanından çıkan şampiyonlara Buenos Aires caddelerinde taraftarlar eşlik etti.

Binlerce insan gece 02:00’den 04:00’e kadar takımla zafer turu attı. Gündüz saatlerinde de 4 milyon insan konvoylar eşliğinde şampiyonluk kutladı. Daha sonra takım da üstü açık otobüsle kutlamalara dahil oldu.

Kaptan Lionel Messi, teknik direktör Lionel Scaloni ve futbolcular taraftarlarını Dünya Kupası ile selamladı. Ortaya tarihi görüntüler çıkarken futbolcular kalabalık nedeniyle alandan helikopterle ayrıldı.

BİR TARAFTAR HAYATINI KAYBETTİ

Daily Mail'de yer alan habere göre milyonlarca taraftarın katıldığı şampiyonluk kutlamaları çatıdan düşen 24 yaşındaki bir taraftarın ölümüyle gölgelendi. Arjantin polisinin aktardığı bilgilere göre taraftar bulunduğu çatının çökmesi sonucu ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Arjantinli taraftar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 YAŞINDAKİ TARAFTAR YOĞUN BAKIMDA

Arjantin'in Dünya Kupası zaferini ailesiyle birlikte Plaza San Martin'de kutlayan 5 yaşındaki bir taraftardan da kötü haber geldi. 5 yaşındaki taraftarın kutlamalar sırasında bir anıttan düşen mermer parçasının kafasına isabet etmesi ile yoğun bakıma kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu aktarıldı.

TARAFTARLAR OTOBÜSE ATLADI

İki taraftar ise, kutlama yaptıkları köprünün altından geçtiği sırada milli takımın bulunduğu üstü açık otobüsün içine atladı. Taraflardan biri otobüsün içine düşerken, diğeri ise yere çakıldı. Taraftarın yere çakıldığı anlar ise diğer taraftarlar tarafından anbean kayıt altına alındı.

Skorer

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin