Arınç'tan 10 bin dolar göndermesi: Benim hanlarım hamamlarım yok

Armağan Çağlayan'ın Youtube programında konuşan Bülent Arınç, "Memleketin haline çok üzülüyorum. Tayyip Bey Şeyh Edebali'nin vasiyetini anlatırdı. O vasiyetlerle büyümüş insanların bugün birilerine olmadık şeyler söylemesini ben kabul edemiyorum." dedi. Arınç, Sedat Peker üzerinden AK Parti'ye 10 bin dolar göndermesinde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Arınç'tan 10 bin dolar göndermesi: Benim hanlarım hamamlarım yok

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu.

Arınç, "Memleketin haline çok üzülüyorum. Tayyip Bey Şeyh Edebali'nin vasiyetini anlatırdı. O vasiyetlerle büyümüş insanların bugün birilerine olmadık şeyler söylemesini ben kabul edemiyorum." dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar veriyor” iddiasına “Benim 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var” yanıtını vermiş ve bu açıklama uzun süre Türkiye gündeminde yer etmişti.

10 BİN DOLAR GÖNDERMESİ

Konuya ilişkin göndermede bulunan Bülent Arınç ise, “Benim hanlarım hamamlarım yok. Birileri cebime ayda on bin dolar koymuyor. Biz böyle mesai yaptık. Bu yüzden hamd olsun emekli maaşımızla geçiniyoruz, o da bize bal gibi yetiyor” dedi.

İşte o program:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin