Ardahan Tanıtım Günleri'nde facia... Şiddetli lodos Pendik'teki oyun parkını vurdu: 3 çocuk yaralı

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağış ve lodos felaket getirdi. Pendik'te Ardahan Tanıtım Günleri'nin etkinliğinin yapıldığı alandaki şişme oyun parkındaki kaykay devrildi. 3 çocuk yanalandı.

Google Haberlere Abone ol
Ardahan Tanıtım Günleri'nde facia... Şiddetli lodos Pendik'teki oyun parkını vurdu: 3 çocuk yaralı

İstanbul Pendik'te Ardahan Tanıtım Günleri'nin yapıldığı alanda şişme oyun parkındaki kaykay ile bazı stantlar şiddetli lodos nedeniyle devrildi. Kaykay üzerindeki 3 çocuk yaralandı. 

Olay, saat 12.30 sıralarında Kurtköy Mahallesi'nde Ardahan Tanıtım Günleri için kurulan alanda meydana geldi. Çocuklar için alan içerisine kurulan şişme oyun parkındaki kaykayın halatları lodos nedeniyle yerlerinden koptu. Şişme kaykay rüzgarın da etkisiyle ters dönerek devrildi. 3 çocuk yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı çocukları bulunduğu yerden alarak ambulansa teslim etti. Hastaneye kaldırılan 3 çocuğun durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Alanda kurulan bazı tanıtım stantları da lodos nedeniyle devrildiği görüldü.  

Tanıtım günleri için alanda standı bulunan Talha Keskin, "Yağmur ve lodos başlayınca, arka tarafta çocuklar için kurulan bölüm vardı. Oyun alanı havalandı. Kaykayın üzerindeki çocuklarda düştü. 3 çocuk yaralandı. Ambulans geldi. Çocukları hastaneye götürdü" dedi.  

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin