Arda Türkmen, Samsung'un yeni ürünlerini tanıttı

Teknoloji markası, yeni ürünlerini ünlü şefle tüketicinin beğenisine sundu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Türkmen, Samsung'un yeni ürünlerini tanıttı

Samsung Electronics, Türk tüketicilerle ilk kez buluşan yeni ankastre ürünlerini,  Perşembe günü Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikle tanıttı.



Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon'un katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, ünlü şef Arda Türkmen Samsung ankastre ürünlerini kullanarak yemeklerini yaptı.



Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon, Arda Türkmen'in mutfağına konuk olarak yemeklerin yapımında şefe yardım ederken ikili, Samsung ankastre ürünleriyle pişirdikleri yemekleri, sunucu Tanem Sivar'ın sohbeti eşliğinde deneyimledi.



Türkiye pazarındaki yerini alan yeni Samsung Ankastre Ürün Grubu'nun tanıtımında konuyu değerlendiren Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon, "Türkiye'de olmaktan ve bu coğrafyanın benzersiz lezzetteki yemeklerini bu özel ortamda tatmaktan çok mutluyum. Samsung Electronics olarak, Türkiye'de yeni bir ürün grubunu satışa sunuyoruz. Fırın, davlumbaz ve set üstü ocaktan oluşan bu yeni ankastre ürün grubumuzla Türkiye pazarında da iddialıyız" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin