Arda Turan'dan, Galatasaray'a transfer hediyesi. Eski takım arkadaşını arayıp Galatasaray'a gelmeye ikna etti

Son olarak Kerem Demirbay'ı kadrosuna katan Galatasaray şimdi de rotasını Saul Niguez'e çevirdi. Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez'in transferi için Arda Turan devreye girdi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'dan, Galatasaray'a transfer hediyesi. Eski takım arkadaşını arayıp Galatasaray'a gelmeye ikna etti

Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro kurma çalışmalarını sürdüren Galatasaray son olarak kadrosuna Kerem Demirbay'ı kattı.

Bayer Leverkusen'de forma giyen deneyimli ismi dün İstanbul'a getiren Galatasaray rotasını şimdi de İspanya'da top koşturan Saul Niguez'e çevirdi.

Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez ile görüşen Galatasaray, İspanyol devine ilk etapta 6 milyon Euro'luk bir teklif sundu ancak Atletico Madrid, Saul Niguez için 10 milyon Euro istedi.

ARDA TURAN, SAUL NIGUEZ'İ İKNA ETTİ

2011-2015 yıllarında Atletico Madrid forması giyen ve Saul Niguez ile takım arkadaşı olan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan bu transfer için devreye girdi. Saul Niguez ile telefonda görüşen Arda Turan, İspanyol oyuncuyu Galatasaray'a transferi konusunda ikna etti.

2013'ten bu yana Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez geçtiğimiz sezon 38 maçta görev alıp, 3 gol ve 1 asist üretmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin