Arda Turan: Kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum

Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikleri maçın ardından Arda Turan ve Ömer Bayram açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan: Kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum

Karşılaşma sonrası Arda Turan, "İşimiz çok zor. Çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligde şampiyonluğu kaybettik, UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlanıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Utanıyorum. Futbol kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum belki de... Belki kendi aramızda konuşarak olmuyor ama çıkıp mücadele etmeliyiz. Galatasaray forması çok değerli. Bu durumdan utanmalı ve daha çok çalışmalıyız. Bunu kimse hak etmiyor. Bu yaptığımız doğru değil. Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum." dedi.

Ömer Bayram ise şu ifadeleri kullandı;

Öne geçtik, istediğimiz oyunu oynamaya çalıştık ama kırılma noktaları vardı. Konsantrasyon eksikliği diyebilirim. İlk devrenin uzatmalarında böyle bir gol yersen mental olarak sıfırdan başlıyorsun... 1-0'a çok odaklandık belki de. 1-1'den sonra kırıldığımızı söyleyebilirim. İkinci yarı yine pozisyona girdik. Kaçırıyorsun, yine bir düşüş oluyor. Ben buna bağlıyorum. Kaptan olarak takımı ayağa kaldırmak istiyorsun ama zor bir durumdu. Bunu kırmamız lazım. Burada da karakter çok önemli. Futbolda da genç vs. gibi çok kalmadı. Sahaya çıkan, Galatasaray forması giyen her oyuncu o liderliği gösterecek. Bu forma çok değerli.

Devamlı konuşuyoruz ama artık konuşmayı bir kenara bırakacağız. Sahada, antrenmanda varımızı yoğumuzu verip bu takımı yukarılara taşımalıyız. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Bir galibiyet, bizi çok farklı bir havaya sokabilir. Bu duruma biz getirdik. Bunun cevabını, bir şekilde sahada vermeliyiz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin