Arda Turan kararını resmen açıkladı. Bir dönem kapandı Arda Turan futbolu bıraktı

Arda Turan, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan kararını resmen açıkladı. Bir dönem kapandı Arda Turan futbolu bıraktı

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra hangi kulübe transfer olacağı merak konusu olan Arda Turan'dan flaş bir açıklama geldi.

Arda Turan, eşinin paylaştığı bir video ile futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı.

İşte Arda Turan'ın yayınladığı veda mesajı:

"Benim için, annem için, babam için, kardeşim, eşim ve çocuklarım için muhteşem bir yolculuktu. Umarım sizin için de öyle olmuştur. Zordu ama çok güzeldi. Beni seven, oynarken değer gösteren, el üstünde tutan, elimi üstünden çekmeyen, eleştiren, benden nefret eden herkese hakkımı helal ediyorum.

Atletico, 8 ay boyunca süren sakatlığıma rağmen beni transfer etmişti. Madrid'de yaşadığım yıllarda öğüt veren çoktu. Star gibi yaşamam gerektiğini söyleyen çok oldu. Evimin de ruhumun da kapılarını açtım. Camp Nou'da şampiyon olduk. Kulüp düzeyinde her maça çıktım. İki büyük final kaybettim. Biri Şampiyonlar Ligi, biri orta okul sınıflar turnuvası... İkisini de kaybettim, ikisini de kaybedince çok üzüldüm. Barcelona'ya transfer olma fikrini kafama sokan, daha sonra takım arkadaşı olacağım kişilerdi. Iniesta, Pique, Messi. Değer görmek, beni özel hissettirmişti. Çok iyi zamanlarım oldu.

Galatasaray'daki her anım benim için çok kıymetli. Galatasaray'a hep sevgiyle baktım. Ne olursa olsun. İşte ben, Arda... Sevgiyle yaşayan, bazen fevri, kazanmak için her şeyi veren, asla bel altı vurmayan, hile yapmayan Arda...Muhteşem bir yolculuktu. Umarım sizin için de öyle olmuştur. Zordu ama çok güzeldi. Herkese hakkımı helal ediyorum. Bu hikayede her şey olmalıydı. Siz de hakkınızı helal edin. Artık kramponları asma vakti geldi. Yeniden hazırım. Mücadele etmeye, kazanmaya, kaybetmeye... Çünkü yaşam budur. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek... Oyun, devam ediyor.

Fatih Terim'le Florya'da bir bayram sabahı tanıştım. Bana doğru yaklaştığında, kalbim yerinden çıkacak gibi hissettim. Küçük bir çocuktum. 13-14 yaşındaydım, adımı çok kez duymuştum ama ilk kez kulaklarıma inanamıyordum. Adımı biliyor olması, beni çok mutlu etmişti. Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek hoşça kalın." ifadelerini kullandı

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin