Arda Kural'ın başrolünde olduğu 'Nefrin' vizyona giriyor!

2 Haziran'da vizyona girecek olan 'Nefrin' filmi başrol oyuncusu Arda Kural film ekibi ile birlikte düzenlenen yemeğe katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Kural'ın başrolünde olduğu 'Nefrin' vizyona giriyor!

Korku filmi severlerin merakla beklediği ve yapımcılığını DSS Yapımın yönetmenliğini Gülşen Güner'in üstlendiği korku filmi "Nefrin" 2 Haziran'da vizyona giriyor.



Gerçek yasanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılan senaryoda Arda Kural, kardeşine büyü yaptıran Enes karakterini canlandırıyor.



Arda Kural'ın başrolünde olduğu 'Nefrin' vizyona giriyor!



Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kural, psikolojik sorunları atlattığını belirterek, "Kötü günler geride kaldı. O donemi atlattım ve muhteşem bir şekilde setlere geri döndüm. Şuan ilaç tedavilerim devam ediyor. Herşey her gecen gün iyiye gidiyor. Bir iki yıl sonra hersey çok daha güzel olacak. Setleri özlemişim. Nefrin filmiyle tekrar geri döndüm. Bu sefer benden korkacaksınız. Herkesi 2 Haziran'da sinemalara bekliyorum" dedi.



Filmin yönetmeni Gülşen Güner, Nefrin filminin çekimlerinde yaşanan ilginç bir olayı anlattı. Güner" İple ağaca adam asma sahnesi çekerken astığımız bir oyuncunun ağzından köpükler gelince çok korktuk, gerçekten öldü sandık. Oyuncunun tansiyon hastası olduğu ortaya çıkınca rahatladık” dedi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin