Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl?

Rahatsızlığının nüksettiği iddialarına, 2. Sayfa programında cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl?

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arda Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiği iddia edilmişti. Kural, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında o iddialara yanıt verdi.



Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl?



İşte, Arda Kural’ın açıklamalarından satırbaşları;



* Altan çekmiş görüntüyü, saçlarım dağınık. Yüzümde bir ifade var, canımın sıkkın olduğu bir zaman galiba. O anı yakalamış ve öyle göstermek istemiş. Basında da yanlış anlaşıldı fotoğraf. Birazcık tuhaf göstermiş beni. Neden yapmış bu paylaşımı bilmiyorum ama onu da düşünmüyorum. Çok önemli de değil.



Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2



* Kimse ile kavgam gürültüm yok, kimseyle bir rahatsızlığım yok. Sağlık durum iyi gidiyor. İlaçlarımı kullanıyorum mutluyum. İlaçlarımı ömür boyu kullanmam gerekiyor. Çok hasta değilim. Sıkıntılarım oluyor aşırı duyarlı olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ama iyi durumdayım.



* Yıldız benim çocukluk aşkım, çok özel bir insan hayatımda hiçbir zaman unutamam. Unutamayacağımız şeyler de yaşadık zaten. Çok mutlu olduk, çok ağladık. Böyle şeyler söylemesi çok özel. Hem hoşuma gitti, hem biraz incindim, hem biraz düşündüm. Yeniden hatırladım onu, teşekkür ediyorum beni hatırladığı için.



Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 3



* Uzun zamandır görüşmüyoruz. Görsem sarılır, öperim… Ailesi de çok iyi insanlar. Bana zor günlerimde ailem destek çıktı.



* 'Psikoz' rahatsızlığımın tanısıydı. Yanlış bilmiyorsam biraz iyi niyetten toplumda, sosyal yaşamda zorlanmakla ilgili bir rahatsızlık. Çok gerçeksen çok kazanmıyorsun hayatta. İnsanlar haklı o denli gerçek olunmazdı.



Arda Kural her şeyi anlattı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin