Arda Güler transferi hayırlı olsun! Fenerbahçe'den ayrılıp İtalyan devine imza atıyor

Genç yıldız Arda Güler'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu. Ali Koç ile dün yaptığı görüşmede olumlu sonuç alamayan Arda Güler, İtalyan devi Milan'a transfer olmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler transferi hayırlı olsun! Fenerbahçe'den ayrılıp İtalyan devine imza atıyor

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yetenek olarak görülen Arda Güler'in Fenerbahçe'deki geleceği netlik kazandı.

Başkan Ali Koç ile dün üç saate yakın bir görüşme gerçekleştiren Arda Güler, Ali Koç'un tüm ısrarlarına rağmen Fenerbahçe'den ayrılıp Avrupa devi Milan'a transfer olmak istediğini söyledi.

Bu sezon 35 resmi maça çıkan Arda Güler 6 gol ve 7 asistlik performansıyla Fenerbahçe'nin en başarılı isimlerinden biri olarak göze çarptı.

GALLER MAÇINDA ATTIĞI GOLLE HERKESİ BÜYÜLEDİ

Performansıyla Milli Takım seviyesine kadar yükselen Arda Güler, EURO 2024 Elemeleri'nde Galler'e karşı oynanan maçta oyuna sonradan girmiş ve ceza sahası dışından attığı golle Avrupa'da manşetleri süslemişti.

TERCİHİ MİLAN'DAN YANA

Ajax, Benfica ve Borussia Dortmund başta olmak üzere birçok Avrupa devinin transfer listesinde olan Arda Güler tercihini İtalyan devi Milan'dan yana kullanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin