Arda Güler, Real Madrid'de yapamadı. Kiralık anlaşma tanıdık bir kulüple sağlandı

Yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle Real Madrid formasına ve taraftarına bir türlü kavuşamayan Arda Güler'in yeni takımını İspanyol basını duyurdu. Real Madrid, Nico Paz'ın sergilediği iyi performansın ardından Arda Güler'i Real Betis'e bir sezonluğuna kiralamaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler, Real Madrid'de yapamadı. Kiralık anlaşma tanıdık bir kulüple sağlandı

Real Madrid'e transferinden bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tüm sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan Arda Güler, eflatun-beyazlı formayla sahaya çıkamadan Real Betis'in formasını giymeye hazırlanıyor.

Yaşadığı sakatlıkları atlamasına rağmen çok kısa bir sürenin ardından yeniden sakatlanarak takımdan çalışmalarını ayrı sürdüren Arda Güler hakkında İspanyol basını flaş bir iddia ortaya attı.

Real Madrid, Napoli'yle oynanan maçta Nico Paz'ın performansından oldukça memnun kaldı ve Carlo Ancelotti'nin genç isme rotasyonda yer vereceğini öne sürdü. Nico Paz'ın rotasyonda yer alacağını iddia eden İspanyol basını bu gelişmeyle Arda Güler'in de kiralık olarak takıma geçici bir süreliğine veda edeceğini açıkladı.

Sezon başında Arda Güler için girişimlerde bulunan Real Betis ile tekrar masaya oturan Real Madrid, Arda Güler'i de ikna etti ve gelişimine devam edebilmesi için Real Betis ile anlaşma zemini hazırladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin