Arda Güler hakkındaki bu yorum çok konuşulacak. Fransız basınından ilginç benzetme

Üst üste geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler hakkında Fransız basını şok bir benzetmede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler hakkındaki bu yorum çok konuşulacak. Fransız basınından ilginç benzetme

Yaz transfer dönemine damga vuran transferlerden birisi de Türk futbolunun çok şeyler beklediği Arda Güler'in, Real Madrid'e transfer olmasıydı.

20+10 milyon Euro'ya Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile henüz resmi bir maçta forma giyme şansı bulamadı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Braga maçında yedek kulübesinde oturan Arda Güler sonraki gün gerçekleşen antrenmanda yeniden sakatlandı ve tüm hayranlarını üzdü.

Fransız basını Arda Güler'in yaşadığı bu sakatlıkları 1999 yılında yine Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Elvir Baljic'in kariyerine benzetti.

Fransız basını Arda Güler için, ''Onunla pek çok benzerliği var. İkisi de sol ayaklı, aynı bölgelerde oynuyor ve Fenerbahçe'den Real'e geldiler. Paralar da birbirine yakın. Elvir Baljic, sol dizindeki çapraz bağın kopması nedeniyle uzun bir süre oynayamamıştı. Arda'nın yaşadığı tempo değişikliği şaşırtıcı değil. Elvir Baljic'in hayaleti belirmeye başladı'' ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin