Aras'ın yeni dizisi daha önce Barış Arduç'a mı teklif edildi?

İynemli, İçerde dizisinin ardından yine aynı ekiple bu kez 'Aras' kod adlı yeni bir diziye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aras'ın yeni dizisi daha önce Barış Arduç'a mı teklif edildi?

Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin ardından yine aynı ekiple bu kez 'Aras' kod adlı yeni bir diziye hazırlanıyor.



Gökhan Horzum'un yazıp Sinan Öztürk'ün ise yöneteceği diziyle ilgili kulislerde bir bilgi kulaktan kulağa yayılıyor. Buna göre Ay Yapım, "Aras" dizisiyle ilgili Show TV'den önce Star TV'yle görüştü. Kanal da "Aras"ın başrolü için geçen kış henüz daha Kiralık Aşk bitmeden yeni iş için anlaştığı Barış Arduç'u düşündü. Yaptığı anlaşma gereği bu sezon Star TV'nin yeni bir dizisinde oynacak olan Arduç'un bu nedenle geçen haftalarda Ay Yapım'la görüştüğü ortaya çıktı.



Ancak Arduç, "Aras"ta oynamayı istemedi. Dizi de daha sonra Show TV'ye satıldı ve Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz'le yeni bir cast kuruldu. Öte yandan yeni dizisi için henüz net bir gelişmenin olmadığı Arduç'un başrolünü oynayacağı BKM Film yapımı romantik komedi filminde de senaryo krizi yaşandığı konuşuluyor. İstediği gibi içine sinen bir senaryo çıkmadığı için yakışıklı oyuncunun hikayeyi kendisinin de yazdırmaya çalıştığı belirtildi.



Barış Arduç'un aynı yapım şirketiyle çalışan sevgilisi Gupse Özay da şu günlerde Deliha 2 filmine hazırlanıyor. Çift, Deliha serisinin ilk filminde yakınlaşmış ve 2014 sonundan beri aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu kez ikinci filmde Arduç ve Özay beraber kamera karşısına geçmeyecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin