Arap turistin polise karşı koyduğunu sandı. Yumruğuyla hastanelik etti. Valilikten açıklama geldi

Trabzon'da iki Arap turist arasında çıkan tartışmayı polisler yatıştırmaya çalıştı. O esnada turistlerin polise karşı koyduğunu zanneden bir kişi turistlerden birine yumruk atarak hastanelik etti. Trabzon Valiliği konuya dair açıklama yaptı. 

Google Haberlere Abone ol
Arap turistin polise karşı koyduğunu sandı. Yumruğuyla hastanelik etti. Valilikten açıklama geldi

Olay Trabzon'un kent merkezi meydanında geçtiğimiz gün saat 22.00'da meydana geldi.

İki Arap turistin arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırmak isteyince bir kişi, turistin polislere karşı koyduğunu zannederek Arap turisti yumruk atarak hastanelik etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri gelirken polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yaralayarak gözaltına aldı.

TRABZON VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Trabzon Valiliği olayla ilgili yazılı şu yazılı açıklamada bulundu: “16.09.2023 günü saat 22:20 sıralarında Trabzon Kent Meydanında iki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, ‘turistlerin polise mukavemet ettiği’ şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla vurarak yere düşürmüştür. Polis tarafından şüpheli şahıs hemen yakalanarak gözaltına alınmıştır. Savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatılıştır. İlimizde turist olarak bulunan misafirimizin tedavisi valiliğimiz takibinde hastanede yapılmakta olup hayati tehlikesi bulunamamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’

Arap turistin polise karşı koyduğunu sandı. Yumruğuyla hastanelik etti. Valilikten açıklama geldi

Arap turistin polise karşı koyduğunu sandı. Yumruğuyla hastanelik etti. Valilikten açıklama geldi - Resim : 2

Trabzon Valiliği'nin yaptığı diğer açıklamada ise, turiste yumruk atarak yaralanmasına neden olan kişi hakkında Adli Soruşturma başlatıldığı ve neticesinde tutuklandığı kaydedildi.

Arap turistin polise karşı koyduğunu sandı. Yumruğuyla hastanelik etti. Valilikten açıklama geldi - Resim : 3

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin