Arap kanalı Türkiye'den hangi dizinin oyuncularıyla röportaj yaptı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin oyuncuları Arap kanalına röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Arap kanalı Türkiye'den hangi dizinin oyuncularıyla röportaj yaptı?

Ortadoğu'nun popüler kanallarından MBC, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kayıp’ dizisinin başrol oyuncuları Mete Horozoğlu ve Aslı Enver ile geniş röportaj gerçekleştirdi.



Türkiye'de yayınlanan dizilerinin büyük ilgi gördüğü uydu aracılığı ile oldukça geniş bir alanda yayın yapan MBC grubunda yer alan MBC4 kanalında yayınlanan Liana Dahdouh’un İstanbul’da hazırlayıp sunduğu ‘Ekstra Turki’ programı bu hafta ‘Kayıp’ dizisine ayrıldı.



Mete Horozoğlu, Amerika’daki dizilerde sık uygulanan yöntemi ‘Kayıp’ta da uyguladıklarını ve izleyicinin diziye ilişkin tahminlerde bulunmasını sağladıklarını söyledi. Horozoğlu, Ortadoğu’da da ilgi ile izlenen ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisindeki rol arkadaşları ile sürekli görüşmeye devam ettiklerini anlattı.



Sanatçı Aslı Enver de,’Kayıp’ dizisindeki rol arkadaşlarından son derece memnun olduğunu, bundan önce rol aldığı ‘Kavak Yelleri’ ve özellikle çocuk yaşta oynadığı ‘Hayat Bilgisi’ndeki halini dizi tekrarlarını yayınlayan kanallarda görünce yadırgadığını anlattı. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin