Aranan kan radyoda bulundu

Radyo kanalı, bir hastaya kan bulunmasına aracı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aranan kan radyoda bulundu

Saran Holding bünyesindeki Radyo Trafik, sabah yayınında dinleyicilerini seferber ederek bir hastaya kan bulunmasına aracı oldu.



Daha önce yolda doğuma yetişen dinleyicisinin radyodan sesini duyurarak hastaneye ulaşmasını, kalp krizi geçiren hastaya yolların açılmasını sağlayan radyo, bu kez de bir dinleyicisi için kısa sürede  kan bulunmasını sağladı. Gün içerisinde ulaşan kan anonslarını duyuran Radyo  Trafik, trafik kazası geçiren bir ailenin çocuğuna 2 gündür bulunamayan kanın, 2 saatte bulunmasına yardımcı oldu. Bir çok dinleyicinin hastaneye koşmasından mutlu olan hasta yakını ve onlara destek veren bir kişi  canlı yayında şu cümlelerle teşekkürlerini dile getirdi:



"Sizlere bağlanmak istedim. Duyarlılığınıza çok teşekkür ederim. Telefonum sabahtan beri susmuyor, arkadaşların arayıp yanımızda olmak istemeleri, şu ana kadar çok ulaşan var ancak henüz sayıyı tamamlayamadık çünkü çoğu henüz gelemedi. 30'a yakın arkadaş henüz ulaştı bana. Çok teşekkür ediyorum. Sabah ilk kan veren arkadaşımız taksiciydi. Hemen Çapa'nın yanı başındaymış, müşterisini bırakmış ve kan merkezine gelmiş yanımıza bu bizi çok duygulandırdı. Çok teşekkür ediyoruz ilgi ve alakanıza. Radyo Trafik ve duyarlı vatandaşlara çok teşekkür ediyorum. İhtiyacımız karşılandı, bu duyarlılığa herkes sahip çıktı. Buradaki hemşireler bile ilk defa bu kadar talep aldık dedi. Radyo Trafik'e çok teşekkür ediyorum. Kan grubumuzun haricinde de kan vermeye gelenler oldu. Çok mutlu olduk. Allah herkesten razı olsun. Demek ki ulaşabiliyormuşuz, demek ki doğru yerdeymişiz. Ben Radyo Trafik’i kuranlara ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin