Aralarındaki tartışma sürüyor... Mustafa Keser Bülent Ersoy'a dava açtı: Bana 'Kürdo' dedi

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında “Benzemez Kimse Sana” isimli programın tartışmalı bir bölümü sonrasında tartışmalar başlamıştı. Şarkıcı Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışma sürüyor. Mustafa Keser Bülent Ersoy'a dava açtı: Bana 'Kürdo' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Aralarındaki tartışma sürüyor... Mustafa Keser Bülent Ersoy'a dava açtı: Bana 'Kürdo' dedi

Mustafa Keser, Bülent Ersoy’un kendisine “Kürdo” diye hitap ederek hakaret ettiğini söyleyerek dava açtı. Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında “Benzemez Kimse Sana” isimli programın tartışmalı bir bölümü sonrasında tartışmalar başlamıştı. Bülent Ersoy’un canlı yayındaki hal ve hareketli ünlü şarkıcının yayına sarhoş çıktı iddialarını gündeme getirmişti.

Yayın sonrasında Mustafa Keser paylaştığı bir video ile Ersoy’a tepki göstererek “Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Ersoy, Keser’in sözleriyle kendisine hakaret ettiğini ve kişilik haklarına saldırdığını söyeleyerek 1 liralık manevi tazminat davası açtı. Sanatçı dava dilekçesinde, iç dünyasında travma yaşadığını ve toplum önünde itibarının sarsıldığını öne sürdü.

KESER’DEN KARŞI DAVA

Milliyet’in haberine göre, Mustafa Keser de bu davaya karşı dava ile yanıt verdi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatı Kazım Pınarbaşı aracılığıyla başvuran Keser, Bülent Ersoy’un programda kendisine “Kürdo” diye hitap ederek ayrımcılık yaptığını, hakaret ettiğini ve aşağıladığını öne sürdü. Kişilik haklarının zarar gördüğünü belirten Mustafa Keser, Bülent Ersoy’dan 1 lira manevi tazminat istedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin