Apple'dan flaş Türkiye kararı!

Apple, Coronavirus salgını nedeniyle kapanan Türkiye'deki Apple Store mağazaları için müjdeli bir haber verdi. Apple yaptığı açıklama ile İstanbul'daki Apple Store mağazalarının kapılarının açıldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Apple'dan flaş Türkiye kararı!

Apple, Coronavirus salgını nedeniyle dünya çapındaki tüm mağazalarını kapattı. Sadece Çin'deki mağazalarını açık bırakan şirket, Coronavirus ile mücadele etkin olunması ve normalleşme sürecine girilmeye başlanması ile birlikte yavaş yavaş mağazalarını açmaya başladı.

Bu anlamda geride bıraktığımız dönemde Viyana'daki ve ABD'nin bazı şehrindeki Apple Store mağazaları iPhone, iPad ve Macbook gibi Apple ürünleri kullanan tüm kullanıcılara açıldı. Türkiye'deki kullanıcılar da ellerindeki cihazları Apple Store mağazalarına götürebilmek ya da alışveriş yapabilmek için internette ''Apple Store ne zaman açılacak?'' sorusunu çok fazla arattı. Bu soruya bugün Apple'dan cevap geldi. Gelen cevap birçok kişiyi sevindirecek nitelikte.

APPLE TÜRKİYE MAĞAZALARINI AÇTI

Apple, yaptığı duyuru ile Apple Zorlu ve Apple Akasya mağazalarını açmaya karar verdi. Yapılan açıklama ile Türkiye'deki iki Apple Store mağazası hizmet vermeye başladı. Buna göre, Apple Akasya saat 12:00'den 20:00'ye, Apple Zorlu ise 10:00'dan 18:00'e kadar açık olacak. Apple'ın internet sitesinden paylaştığı bilgilere göre mağazalarda koronavirüse karşı bazı önlemler de alınacak.

APPLE STORE MAĞAZALARINA GİRMEK İÇİN UYULMASI GEREKEN ÖNLEMLER

Apple'ın paylaştığına göre mağazada maske takmak zorunlu olacak ve mağazalara giren kişi sayısı da sosyal mesafe gözetilerek sınırlandırılacak. Müşterilerin ateşleri ölçülecek ve mağaza içinde sosyal mesafeye kurallarına uyulması sağlanacak. Teşhir ürünler ve mağaza içindeki birçok alan düzenli olarak dezenfekte edilecek. Apple'ın konu hakkındaki paylaşımına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin