Apple Store önünde çadır kurdular

ABD'nin New York kentinde, Apple'ın yeni modeli iPhone 6'yı satın almak için birçok kişi günler öncesinden mağaza önünde sıraya girdi.

Google Haberlere Abone ol
Apple Store önünde çadır kurdular

ABD'nin New York kentinde, Apple'ın yeni modeli iPhone 6'yı satın almak için birçok kişi günler öncesinden mağaza önünde sıraya girdi. 



Apple'ın 59'uncu Sokak ile 5'inci Cadde'nin kesiştiği mağazasının önüne koltuk ve çadırlarını getiren fanatikler, yağmur, fırtına, sıcak demeden koltukların üzerinde günlerce sürecek sırayı beklemeye başladı.



New York'taki ünlü Apple mağazasının önünde iPhone sırasına girenlerden bazıları iPhone 6'ya ilk sahip olan kişiler arasında yer almak amacıyla, bazıları da temsilcisi oldukları firmanın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla günler öncesinden sıraya girdiklerini dile getirdi.  



 iPhone 6 sırasının en başında bulunan 25 yaşındaki  Mississippili yazar ve manken Moon Ray, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Jason Ray'la birlikte günler öncesinden sırada beklemenin ana nedenini, iPone, iPad ve Android üzerinden doktorlarla video görüşme yapma imkanı sağlayan internet sitesinin tanıtımına katkıda bulunma olarak açıkladı. 



Ray çifti, ayrıca şu ana kadar dünyanın değişik ülkelerinden onlarca televizyon, radyo ve gazeteyle röportaj yaptıklarını dile getirdi. 



1 Eylül'den beri sırada bekleyen Moon Ray, önceki yılda 15 günlük bekleme rekorunu 17 güne çıkarmayı amaçladığını söyledi.



Sırada bekleyen başka bir iPhone tutkunu ise çalıştığı taşınabilir iPhone ve laptop şarjı üreten firmanın isteği üzerine sıranın önlerinde yer aldığını, yeni taşınabilir şarj ürününü tanıtmak istediğini anlattı.



Apple daha önce yaptığı açıklamada, iPhone 6'nın, 9 Eylül'de TSİ 20.00'de 30 sene önce Steve Jobs'ın Macintosh'u açıkladığı Cupertino'daki Flint Center'da Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından tanıtımının yapılacağını bildirmişti. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin