Apple rakiplerini solladı!

Araştırma şirketi olan Gartner'ın hazırladığı raporlara göre en çok satan akıllı telefon üreticisi Apple olduğu duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Apple rakiplerini solladı!

Sabah'ın haberine göre; Dünyanın en büyük ve en çok satılan akıllı telefon firmalarının başında olan Apple ve Samsung arasındaki rekabetin sonucunda kullanıcılar Apple'ı seçti. İki dev firma arasında topraklarına bir yenisini daha ekleyen Apple, Gartner firmasının raporlarına göre bu yılın en çok akıllı telefon satan firmanın Apple olduğunu açıkladı.



Araştırma şirketi Gartner'ın 2014 yılının son çeyrek sonuçları baz alarak yayınladığı raporda Apple'ın 74.83 milyon ünite iPhone, Samsung'un ise 73.03 milyon satış rakamında kaldığını görülüyor. Fakat aradaki farkın çok da büyük olmadığını görebiliyoruz. Apple'ın başarısının kaynağında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın ve yılda sadece bir iki akıllı telefon ve bir kaç tablet'i piyasaya sürerek bu başarıya ulaşması takdir edilecek bir durum olduğunun farkında olan Samsung'un bir yılda onlarca cihazını piyasaya sunmasını ve yine de ezeli rakibinden geride kalması kullanıcıların kafasında soru işaretleri bırakıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin