Apple 2013'ün bombalarını açıkladı!

Apple, 2013′ün en iyi uygulamalarının listesini yayınladı!

Google Haberlere Abone ol
Apple 2013'ün bombalarını açıkladı!

Apple, şimdiye kadar toplamda 60 milyardan fazla kez indirilen 1 milyonu aşkın uygulamayı App Store üzerinden kullanıcılarla buluşturuyor. Hal böyleyken “en iyi uygulamalar” arasında kıyasıya rekabet var.



Candy Crush Saga , 2013′te hem iPhone hem de iPadplatformlarında en çok indirilen ücretsiz yazılım oldu ve iOSkullanıcılarının yıldızı oldu. İnsanları kendine bağlayan bu oyun aynı zamanda iPhone ve iPad’de en çok kazanan uygulama oldu. Uygulamanın ücretsiz olduğunu ve uygulama içi satın almalardan gelir elde edildiğini düşünecek olursak, oldukça etkileyici bir durum.



Candy Crush, pazartesi günü Apple her yıl yayınladığı “en çok indirilen uygulamalar” listesini yayınladığında, figürler resmileşmiş oldu. Her ne kadar şirket toplamda kaç indirilme gerçekleştiğini söylemese de, uygulama farklı kategorilerde Top 10 listelerine girmeyi başardı, ücretli iPhone ve iPad uygulamalarının Top 10 listesi de dahil. Ancak her iki cihazda da ücretli kategoride liste başı Minecraft – Pocket edition oldu.



Haberin devamı için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin