App Store'da en çok indirilen mobil sosyal uygulama

WeChat, App Store’daki Mobil Sosyal Uygulamalar Listesi’nde birinci sırada yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
App Store'da en çok indirilen mobil sosyal uygulama

Mobil sosyal iletişim uygulaması WeChat, Türkiye App Store’da Temmuz ayının “En Çok İndirilen Mobil Sosyal Uygulaması” oldu. WeChat, her geçen gün Türkiye’nin en popüler ve en çok indirilen mobil sosyal uygulaması haline geliyor. WeChat’in günlük indirilme oranı yüzde 200 büyürken, günlük aktif kullanıcı sayısının büyüme oranı ise yüzde 400’e ulaşmış durumda.



Çevrimiçi görüşme yapan ya da fotoğraf gönderen bir akıllı telefon kullanıcısının yanından geçerken, bunun bir WeChat görüşmesi olduğunu görmeniz çok muhtemel. WeChat’in yarattığı yenilikçi ekosistem kendisini rakiplerinden ayırıyor ve uygulamayı daha çok kişi tarafından tercih edilir hale getiriyor.



WeChat futbol yıldızı Messi ile doğrudan etkileşimi mümkün kılıyor



Konuyla ilgili değerlendirme yapan, WeChat mobil uygulamasının arkasındaki şirket Tencent Uluslararası Ticari Teşebbüsler Başkan Yardımcı Poshu Yeung, şunları ifade etti: “WeChat, sadece arkadaşların birbirleriyle iletişim kurmasına yardımcı olan bir mesajlaşma uygulaması değil; aynı zamanda reklam yıldızımız Messi’nin resmi hesabında olduğu gibi kişiselleştirilmiş iki-yönlü kanal aracılığıyla markaların ve ünlülerin hayranları ile doğrudan etkileşime geçmesini sağlayan eşsiz bir platform. WeChat, her şeyi bir arada sunan bir uygulama olarak, kullanıcıların sosyalleşebileceği ve interaktif özellikleri keyifle kullanabileceği, farklı ihtiyaçlara hizmet eden eşsiz bir ekosistem yaratmayı hedefliyor.”



WeChat, yerel içerik ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmanın yanı sıra platformu geliştikçe, topluluğun katılımını da sağlamayı planlıyor. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin