Antwerp hangi ülkenin takımı? Royal Antwerp'i tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu grup kuraları çekildi. Kura çekimine üçüncü torbadan katılan Fenerbahçe, D Grubu'nda Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Antwerp ile yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Antwerp hangi ülkenin takımı? Royal Antwerp'i tanıyalım

Bu sezona iyi bir başlangıç yapamayan Belçika Ligi ekibi, 4 maçta 4 puan alarak 14. sıarada yer alıyor. Antwerp, geçen sezonu ikinci sırada tamamlamıştı.

Fenerbahçe'nin grubunda yer alan Antwerp, bu yaz Frey'i transfer etmişti. Frey, Standard Liege karşısında 5 gol atmıştı. Sakatlığı bulunan oyuncunun Kadıköy'deki maça yetişmesi bekleniyor.

Basın toplantısına çıplak gelmişti

Fenerbahçe'nin grubunda yer alan Antwerp'in hocası Brian Priske, dün gece kazandıkları maç sonrası oyuncularına söz verdiği için basın toplantısına çıplak bir şekilde çıkmıştı.

Royal Antwerp'in Danimarkalı teknik direktörü Brian Priske, oyuncularına Avrupa Ligi gruplarına kaldıkları takdirde basın toplantısına kıyafetleri olmadan katılacağının sözünü vermişti. Antwerp, penaltılara giden maçta Omonia'yı eledi ve Priske maç sonunda sözünü tutarak kıyafetsiz ve sadece belindeki havluyla maç sonu röportajına çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin