Antalya'da bu kadar da olmaz dedirten görüntü! Sarı ve turuncu kodlu uyarılara aldırış etmeden denize girdiler

Meteoroloji ve AFAD yurt geneli için peş peşe sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. Antalya'da saatteki 110 kilometreyi bulması beklenen fırtına aldırış etmeye bazı vatandaşlar denize girdi.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da bu kadar da olmaz dedirten görüntü! Sarı ve turuncu kodlu uyarılara aldırış etmeden denize girdiler

Antalya'da hızı saatte 110 kilometreye ulaşabileceği tahmin edilen fırtına ve sağanak yağış uyarısına rağmen vatandaşlarla turistler deniz keyfine ara vermedi.
Turizm kenti Antalya, Kasım ayında adeta yazdan kalma günler yaşıyor. Sarı ve turuncu kodla sağanak uyarısı yapılan kentte, sabah saatlerinde kapalı ve zaman zaman parçalı bulutlu hava hakim olurken, hava sıcaklığı 21 derece, nem oranı yüzde 78, deniz suyu sıcaklığıysa 25 derece olarak ölçüldü. Konyaaltı Sahili’ne gelen bazı vatandaşlar ve tatilciler, denizin keyfini çıkardı. Bazı aileler de sahil kısmında piknik yaptı, balık tuttu. Denizin dalgalı olmaması kanoya binenler için fırsat oluşturdu.

"YAĞMUR YAĞINCA KAÇACAĞIZ"


Denize giren vatandaşlardan Cavit Gülgün, “Deniz mükemmel, içi oldukça sıcak ve yazdan kalma. Yağmur gelince kaçacağız. Şuan tadını çıkartıyoruz. Kasım ayında daha güzel oluyor, son demler artık. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin