Antalya'da AK Parti ve CHP’liler arasında tekmeli yumruklu kavga! Belediye Başkanı Muhittin Böcek paylaştı

Antalya'da AK Parti ve CHP’liler arasındaki gerginlik, tekmeli yumruklu saldırıya dönüştü. Arbedenin arasında kalan Belediye Başkanı Muhittin Böcek video paylaşarak yaşananları aktardı. Böcek, paylaştığı videoda kendilerine AK Partili gençlerin saldırdığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da AK Parti ve CHP’liler arasında tekmeli yumruklu kavga! Belediye Başkanı Muhittin Böcek paylaştı

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, esnaf ziyareti esnasında AK Partili ve CHP'i olduğu söylenen bir grp gencin yaşadığı gerginliği video paylaşarak sosyal medyadan anlattı. Böcek, esnaf ziyareti yaptığı esnada gençlerin kendilerine laf atarak sataştığını, olayı yatıştırmaya çalışsa da başarılı olmadığını ev tartışmanın tekmeli yumruklu kavgaya döndüğünü söyledi. 

Böcek, videoyu sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı:

Böcek videoda şu ifadeleri kullandı: “Saat 15.00 sularında Antalya’daki Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi’ne giriş yaptım. Esnafımızın ve bölgedeki gençlerimizin karşılamasıyla beraber herkese merhaba demeye başladım. O anda AKP’li gençler ortamı provoke ettiler, sataştılar. Ben içinde bulunduğum gruptan soğukkanlı olmalarını istedim. Onlara, ‘Sakin ve sağduyulu insanlarız. Kimin ne dediğini hiç dinlemeyin' dedim. Ortamı sakinleştirdim. Bu görüntüler Antalya’ya, siyasete hiç yakışmadı. Ama inanıyorum ki 14 Mayıs Pazar günü sevgili vatandaşlarım, bu ülkede kavgayı, gürültüyü değil, huzuru seçecek. Taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin