Antalya yine alev alev yanıyor! Kumluca'da çıkan yangın kontrol altına alındı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Yangın yoğun çalışmaların ardından kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Antalya yine alev alev yanıyor! Kumluca'da çıkan yangın kontrol altına alındı

Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi Beşikçi mevkisinde, saat 12.00 sıralarında, orman yangını başladı.

Yerleşim yerlerine ve seralara yakın noktada başlayıp, dağa doğru ilerleyen yangına müdahale için kara ve hava ekipleri, bölgeye yönlendirildi.

Antalya yine alev alev yanıyor! Kumluca'da çıkan yangın kontrol altına alındı

4 uçak ve 4 helikopter ile havadan; 8 arazözle de karadan işçilerin müdahale ettiği yangının yayılmaması için çalışmalar sürdürülüyor. 

KONTROL ALTINA ALINDI

Antalya'nın Kumluca ilçesi Beykonak Mahallesi Beşikçi mevkisinde, saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı. 4 uçak ve 4 helikopter ile havadan; 8 arazözle de karadan işçilerin müdahale ettiği yangın bölgesinde, ekipler soğutma çalışmalarına başladı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da yangının kontrol altına alındığını söyledi.

1 HEKTAR KIZILÇAM ALANI YANDI

Antalya'nın Kumluca ilçesi Beykonak Mahallesi Beşikçi mevkisinde 1,5 saatte söndürülen orman yangını nedeniyle yaklaşık 1 hektar kızılçam alanının zarar gördüğü belirlendi. Rüzgarla alevlerin ters tarafa doğru ilerlemesiyle yerleşim yerlerinde herhangi bir hasar olmadığı belirtildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili jandarmanın soruşturması sürüyor.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin