Antalya Kitap Fuarı kapılarını açıyor. Onur konuğu Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Muhittin Böcek'ten ikinci kitap sürprizi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin her yıl binlerce okuru ve yüzlerce yazarı ağırladığı en önemli kültür  etkinliklerinden biri olan Antalya Kitap Fuarı, bu yıl 21-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu yıl 12.si düzenlenecek olan fuarın onur konuğu Camdaki Kız, Kral Kaybederse gibi romanlarıyla ses getiren Gülseren Budayıcıoğlu olacak.

Google Haberlere Abone ol
Antalya Kitap Fuarı kapılarını açıyor. Onur konuğu Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Muhittin Böcek'ten ikinci kitap sürprizi

ONUR KONUĞU GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU!

Hayata Okuyarak Devam sloganıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya Kitap Fuarı’nın basın toplantısı yapıldı. 21 Ekim’de kapılarını açacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan fuar, bu yıl da binlerce kitapseveri ağırlayacak.

200’den fazla yazarın ve yayınevinin katılacağı fuarda, birbirinden ünlü isimler okurlarıyla imza günleri ve söyleşilerde buluşacak.

30 Ekim’e kadar sürecek olan organizasyonun onur konuğu kitapları aylarca en çok okunanlar listesinde kalan ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi dizilerle ekranlara taşınan Gülseren Budayıcıoğlu olacak.

Antalya Kitap Fuarı kapılarını açıyor. Onur konuğu Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Muhittin Böcek'ten ikinci kitap sürprizi

Cam Piramit Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan, Türkiye’nin belediye eliyle yapılan en büyük kitap fuarı,  her gün saat 10.00 ile 20.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

TÜRK VE DÜNYA EDEBİYATININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ ANTALYA’DA BULUŞACAK!

Türk ve Dünya edebiyatının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Antalya Kitap Fuarı’nda Rusya’nın en çok okunan yazarlarından Chingiz Abdullayev, Ayşe Kulin, Üstün Dökmen, Sevil Atasoy, Altan Öymen, Enver Aysever, Osman Pamukoğlu, Levent Gültekin, Sinan Akyüz, Dr. Mustafa Karataş, Ahmet Şafak gibi pek çok yazar imza günü ve söyleşi etkinliği yapacak.

Konuşmasına geçtiğimiz günlerde Bartın’da gerçekleşen ve tüm ülkeyi yasa boğan maden kazasında hayatını kaybeden emekçilere ve ailelerine baş sağlığı dileklerinde bulunarak başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2009 yılında Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı Kitap Fuarı’nın, bugün Antalya’nın en önemli kültür etkinliklerinden biri haline geldiğini söyledi.  Başkan Muhittin Böcek sözlerine “ Tarım ve turizmin başkenti olan Antalya’mızı; gastronominin, kültürün ve sanatın da başkenti yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzü yerine getirmek için emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.” cümleleriyle devam etti. 

Antalya Kitap Fuarı kapılarını açıyor. Onur konuğu Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Muhittin Böcek'ten ikinci kitap sürprizi - Resim : 2

MUHİTTİN BÖCEK’TEN İKİNCİ KİTAP SÜRPRİZİ!

Başkan Muhittin Böcek, konuşmasını ikinci kitabının çıkacağının sürprizini vererek noktaladı. Her gün kitap fuarında misafirlerle bir araya gelecek olan Muhittin Böcek, yeni kitabını da okurlarla paylaşacak.

Geçtiğimiz yıl 600 bine yakın ziyaretçi ağırlayan fuar için, bu yıl yine Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerden ulaşım imkanı sağlanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin