Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e saldırı girişimi! Böcek'ten açıklama: Siyasete hiç yakışmadı

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyaseti meydanlarının tansiyonu giderek yükseliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e esnaf ziyareti yaptığı sırada saldırı girişimi oldu. Böcek, AK Parti ve MHP standlarının yanından geçerken saldırıya uğradı, olaya polis müdahale etti. Açıklama yapan Muhittin Böcek, "Esnaf ziyaretimiz sırasında AKP’li gençlerin provokasyonu Antalya'mıza ve siyasete hiç yakışmadı. Taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e saldırı girişimi! Böcek'ten açıklama: Siyasete hiç yakışmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in esnaf ziyareti sırasında tansiyon yükseldi. Böcek'in AK Parti ve MHP'nin kurduğu standların önünden geçtiği sırada gerilim yükseldi, Böcek'e saldırı oldu.

Polis müdahale ettiği olayda, Muhittin Böcek herhangi bir darbe almadığını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e saldırı girişimi! Böcek'ten açıklama: Siyasete hiç yakışmadı

‘PROVOKE ETTİLER, ÜZERİMİZE DOĞRU GELDİLER’

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan ve olayın görüntülerini paylaşan Muhittin Böcek, esnaf ziyareti için bölgeye gittiklerini belirterek, "Saat 14.30 sıralarında Kapalı Yol’a biraz gecikmeli ulaşabildik. O sürede AKP’li gençler, birbirleriyle mesajları da var, gördük üzüldük, tam arabadan indim, orada esnaflarımız, gençlerimiz var, yanımda milletvekili adaylarım var, yürüme anında hepsi birden provoke ettiler, üzerimize doğru geldiler. Ben de arkadaşlarıma gayet sakin, ‘sağduyulu olun, kimseye dokunmayın, bir şey söylemeyin’ dedim. Ben tabii üzüldüm. Hayatım boyunca, 29 yıllık bir siyasetçi olarak tüm siyasetçilere başarılar dilerim, ‘kolay gelsin’ der geçerim. Ansızın böyle bir şey oldu. Gençleri zor sakinleştirdim. O süreçte birkaç arbede yaşandı. Ben de yanımızdaki çocuklarımız, esnafımızla beraber ziyaretlerimize devam ettik” dedi.

'TAŞ ATANLAR DEĞİL, KALP YAPANLAR KAZANACAK'

Yaşanan olayın üzücü olduğunu aktaran Muhittin Böcek, "Biz savaşa gitmiyoruz, bir seçime gidiyoruz. Demokrasi var, herkes haklarını kullanacak. Ben gerçekten çok üzüldüm. Benim mevkidaşlarıma Ekrem Bey’e de Erzurum’da olanlar gibi taş atanlar değil de kalp yapanlar kazanacak. Bazı şeyleri hazmetmeleri lazım. Gerçekten çok üzgünüz." diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin