ANNESİZ BÜYÜYEN GAZETECİDEN ANNELERE SERGİ

Daha iki yaşındayken annesini kaybeden emekli gazeteci Anneler Günü'ne özel bir sergi açtı. Sergi, ünlü isimler ve çocuklarının fotoğraflarından oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
ANNESİZ BÜYÜYEN GAZETECİDEN ANNELERE SERGİ

lk çocuk heyecanı
Emekli gazeteci Tahir Yaman, Anneler Günü nedeniyle Olivium Outlet Center'da 'Ünlü Anneler ve Çocukları' adlı bir sergi açtı. Serginin en büyük özelliği; Sibel Can, Derya Tuna gibi isimlerin, yüzlerindeki kocaman bir gülümsemeyle ilk çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarına yer vermesi...


Annesini kaybetmiş
Tahir Yaman'ın, naftalin kokulu fotoğrafları gün yüzüne çıkarma nedeni de duygusal: "Ben doğduktan iki yıl sonra annemi kaybettim. Babam da beni evlatlık vermiş. Bu Anneler Günü'nde hayatta olmayan anneme hediye veremediğim için, bu fotoğrafları ünlü annelere hediye ettim."


Emekli gazeteci Tahir Yaman, Anneler Günü dolayısıyla Zeytinburnu'ndaki Olivium Outlet Center'da 'Ünlü Anneler ve Çocukları' adlı bir fotoğraf sergisi açtı. Henüz iki yaşındayken annesini kaybeden ve babası tarafından evlatlık verildiği ailede büyüyen Yaman, sergisini annelere ithaf etti. Sergide, Yaman'ın objektifine çocuklarıyla birlikte poz veren ünlülerin fotoğrafları yer alıyor. Dün açılan sergi, 16 Mayıs'a kadar sürecek. Mesleğe başladığı ilk dönemlerden bu yana, sinema ve müzik dünyasının ünlü isimlerini çocuklarıyla birlikte görüntüleyen Yaman'ın sergisi, birçok sanatçıyı da biraraya getirdi.


ÖZEL KARELER
Fotoğraflarda kimler yok ki... İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna ve oğlu İdo, Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep, Aydan Şener ve kızı Ecem, Şebnem Kısaparmak ve oğlu Ozan, Zerrin Arbaş ve kızı Derya bu isimlerden birkaçı.



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin