Annesini kaybeden Prens Harry 'Örümcek Adam' oldu

Prens Harry, İngiliz Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken hayatını kaybeden askerlerin çocukları için Örümcek Adam kılığına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Annesini kaybeden Prens Harry 'Örümcek Adam' oldu

İngiliz Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken hayatını kaybeden askerlerin çocukları için özel bir video çeken Prens Harry, Örümcek Adam kostümü giydi.

Sussex Dükü Prens Harry, İngiliz Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken hayatını kaybeden askerlerin çocukları için Örümcek Adam kılığına girdi.

12 yaşındayken annesi Prenses Diana'yı kaybeden Prens Harry, Scotty’s Little Soldiers isimli yardım kuruluşuna özel bir video hazırladı.

Scotty’s Little Soldiers’ın Noel partisinde gösterilen videoda, çocukların tatil sezonunun tadını çıkarmalarını ve ailelerini kaybettikten sonra eğlendikleri için suçluluk duymamalarını istedi.

KENDİNİ SUÇLU HİSSETME

Prens Harry, videoda çocuklara şöyle seslendi:

“Noel, sevdiklerimizi gerçekten çok özlediğimiz bir zaman ve bunda bir sorun yok, ama aynı zamanda, ebeveynlerimiz olmadan eğlendiğimiz için kendimizi suçlu hissedebiliyoruz. Ama seni temin ederim ki ailelerimiz her zaman bizim eğlenmemizi ister, o yüzden kendini suçlu hissetme.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin