Annesini dövdüğünü gören 18 yaşındaki oğlu babasını öldürdü!

Adana Yüreğir'de bir aile faciası yaşandı. 18 yaşındaki Çağatay Güler babasının annesini darp ettiğini görünce önce ateş ederek babasını öldürdü. Yakalanan oğul, babasının çocukluklarından itibaren hem kendilerine hem annesine şiddet gösterdiğini, uyuşturucu bağımlısı olduğunu, kendilerine bakmadığını ve artık dayanamayıp babasını öldürdüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Annesini dövdüğünü gören 18 yaşındaki oğlu babasını öldürdü!

23 Ağustos gecesi Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda uzun süredir işsiz ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Aydın Güler ile eşi Zafire Güler (40) arasında tartışma çıktı.

ANNESİNİ DÖVDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE BABASINI ÖLDÜRDÜ 

Tartışmanın büyümesi ile 'uyuşturucu kullanma', ve 'kasten adam yaralama' suçlarından kaydı olan Aydın Güler, eşini darp etti. Bu sırada eve gelen çiftin oğulları Çağatay Güler, kavgayı görünce babasına ait ruhsatsız tabancayı alıp, 2 el ateş etti. 2 kurşun da vücuduna isabet eden Aydın Güler, hayatını kaybetti.

Polis merkezine götürülerek ifadesi alınan Zafire Güler, "Eşim sürekli ateş buz içip beni döver. Akşam yine beni dövüyordu. Oğlum Çağatay da silahla babasını vurup, olay yerinden kaçtı" dedi.

"ÇOCUKLUĞUMUZDAN BERİ BÖYLE"

Çağatay Güler, saklandığı parkta polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. İfadesi alınan Çağatay Güler, "Babam, çocukluğumdan bu yana yıllardır hem anneme hem bana hem de kardeşlerime eziyet ediyordu. Çalışmıyor, sürekli uyuşturucu kullanıyordu. İlk başta esrarla başladı daha sonra ateş buz dedikleri metamfetamin ile devam etti. Ben giyim mağazasında, kardeşim de oto elektrikçide çalışarak kirada oturduğumuz evin geçimini sağlıyoruz. Ailemi geçindirmek için eğitimimi yarıda kestim.

"ANNEMİ KORUMAK İÇİN ATEŞ ETTİM"

Olay gecesi kardeşim telefonla beni arayıp, annemin yine dayak yediğini söyleyince eve geldim. Babama durmasını söyledim ama durmadı. Bana da saldırdı, bir süre boğuştuk. Tabancayı alıp, annemi korumak için ateş ettim" dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Güler, tutuklandı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin