Anne kız iki Türkiye Güzeli aynı podyumda!

Özlem Kaymaz ve kızı Tara De Vries, 23 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek Yıldırım Mayruk'un mesleğe veda defilesinde podyumda birlikte çıkıp, birlikte yürüyecekler.

Google Haberlere Abone ol
Anne kız iki Türkiye Güzeli aynı podyumda!

Türkiye'nin moda efsanesi Yıldırım Mayruk, 23 Eylül akşamı gerçekleştireceği 'Yıldırım Mayruk Jübile Gala' ile mesleğine veda edecek. Mayruk'un bu çok özel gecesinde 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ve kızı 2018 Türkiye 2. Güzeli Tara De Vries'de aynı anda podyuma birlikte çıkacaklar.

Anne kız iki Türkiye Güzeli aynı podyumda!

'ANNE KIZ HAYALİMİZDİ! İLK DEFA BİRLİKTE PODYUM GÖRECEĞİZ'

Amsterdam'da eğitimine devam eden ve aynı zamanda kendi kozmetik markasını çıkartmak için çalışan Tara De Vries, bu defile için İstanbul'a geldi. Kaymaz, De Vries ve Mayruk; önceki gün Mayruk'un atölyesinde bir araya geldiler. Özlem Kaymaz da Yıldırım Mayruk defilesi için duygularını şöyle anlattı:

"Yıldırım Mayruk defilesi, benim hayatımda çıktığım ilk defileydi. Defilede onun gelinliğini giyebilmek çok önemliydi. Defilesine çıktım ve hazırladığı gelinlikle yürüdüm. Miss World'e giderken Yıldırım Bey o gelinliği bana tuvalete dönüştürdü; o gece Cindyrella gibiydim. Ve şimdi kızım ilk defilesine Yıldırım Mayruk ile çıkıyor. Anne kız podyumda birlikte olmak hayalimizdi ve bu Yıldırım Mayruk defilesine gerçekleşecek."

Anne kız iki Türkiye Güzeli aynı podyumda! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin