Anlaşma tamam, önümüzdeki hafta imzaya geliyor! Fenerbahçe'den ligin tüm dengesini değiştirecek transfer

Arda Güler'in satışından elde edilen yüksek bonservisle yıldız isimleri kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe uzun süredir görüştüğü Wilfried Zaha ile anlaşma sağladı. Yıldız ismin önümüzdeki hafta İstanbul'da olması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Anlaşma tamam, önümüzdeki hafta imzaya geliyor! Fenerbahçe'den ligin tüm dengesini değiştirecek transfer

Arda Güler'in Real Madrid'e transferinden 30 milyon Euro'yu cebine koyan Fenerbahçe yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için girişimlerini sürdürüyor.

Edin Dzeko ve Ryan Kent isimleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Wilfried Zaha transferinde de oldukça yol kat etti. Arap Yarımadası'ndan gelen astronomik teklifleri reddeden ve kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Zaha, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yanıt verdi.

Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Zaha için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe, 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuyu önümüzdeki hafta İstanbul'a getirecek ve son pürüzlerin ardından resmi imzalar atılacak.

Crystal Palace ile 458 maça çıkan Zaha, 90 gol ve 76 asistlik performansıyla Premier Lig'e damga vuran isimlerin arasında yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin