Ankara'dan bir acı haber daha... Ölü sayısı 4'e yükseldi

Ankara'daki korkunç sel felaketinde ölü sayısı yükseldi. Sele kapılarak kaybolan Ramazan Gök isimli kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 4’e ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'dan bir acı haber daha... Ölü sayısı 4'e yükseldi

Ankara'da cumartesi günü sağanak sonrası Altındağ ilçesindeki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu aracıyla sele kapılan İlkay Yiğit (27) ile dün Akyurt ilçesinde sel sularından kaçmaya çalışırken kalp krizi geçiren Mustafa Demirel (67) ve selde elektrik akımına kapılan Muhammed Şahin (21) hayatını kaybetti. Altındağ'da arıcılık yapan Ramazan Gök de Tatlar Deresi'nin taşmasıyla sel sularına kapılarak kayboldu. Cumartesi günü başlatılan arama çalışmaları, 3'üncü günde de devam etti. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), itfaiye ve sivil toplum kuruşlarının desteğiyle gerçekleştirilen arama- kurtarma çalışmaları, dere yatağı boyunca 15 kilometrekarelik bölgede ve Çubuk Barajı rekreasyon alanında sürdü. Arama çalışmalarında özel eğitimli köpekler de kullanıldı.

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle taşan Tatlar Deresi bölgesinde Ramazan Gök'ün cansız bedenine ulaşıldı. Kimlik tespit çalışmaları sürüyor. Kentte yağış nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

AFAD'dan açıklama

Konu ile ilgili AFAD'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Yaklaşık 350 personelin katılımıyla 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, Ankara Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz." denildi.

Etiketler gündem afad arama
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin