Ankara'da sürpriz görüşme! Kurultay'da Kılıçdaroğlu için imza veren Mansur Yavaş, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özel ile bir araya geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'na imza veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 38. Olağan Kurultay’ında CHP 38. Olağan Kurultay’ında Genel Başkan seçilerek görevine başlayan Özgür Özel ile bir araya geldi. CHP'nin yeni genel başkanı Özel, iki gün önce yaptığı açıklamada, “Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Özlem Çerçioğlu’nu yeniden aday yapacağız" demişti.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da sürpriz görüşme! Kurultay'da Kılıçdaroğlu için imza veren Mansur Yavaş, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özel ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti.

CHP 38. Olağan Kurultay’ında Genel Başkan seçilerek görevine başlayan Özgür Özel, ilk olarak memleketi ve seçim bölgesi olan Manisa’ya gitti. Özel dün de Hatay ve Osmaniye’de incelemelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel, bu sabah ise  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti.

Mansur Yavaş'ın CHP 38. Kurultayı'nda genel başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verdiği biliniyordu.
CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, iki gün önce yaptığı açıklamada, “Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Özlem Çerçioğlu’nu yeniden aday yapacağız" demişti.

Kurultay'ın ardından Yavaş sessizliğe gömülmüştü. 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin