Ankara'da korkunç olay... Anne ve çocukları doğalgaz zehirlenmesinden hayatını kaybetti

Ankara'nın Keçiören ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Anne Döndü Batmaz ile çocukları Özkan ve Umut Batmaz, doğalgaz zehirlenmesinden hayatını kaybetti. Öte yandan, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran İbrahim I.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da korkunç olay... Anne ve çocukları doğalgaz zehirlenmesinden hayatını kaybetti

Olay, gece saatlerinde Keçiören ilçesi Güçlükaya Mahallesi Eleşkirt Sokak'ta meydana geldi.

3 katlı Emek Apartmanı'nda oturan İbrahim I. doğalgaz zehirlenmesi şüphesiyle Dışkapı Yıldırım Beyazıt Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Hastanede polislere ifade veren İbrahim I., evlerinde kaçak olmadığını ve kokunun apartmandan geldiğini söyledi.

Bunun üzerine ekipler, apartman yöneticisini arayarak binayı boşaltmasını söyledi. Ayrıca, olay yerine de polis, itfaiye, sağlık ve Başkant Gaz ekipleri sevk edildi.

Emek Apartmanı'na gelen Başkent Gaz ekibi, binadaki gaz akışını kesti. Gaz kokusunun ikinci kattaki daireden geldiğini tespit eden ekipler evin kapısını uzun süre çalsa da açan olmadı. İtfaiye erlerinin kapıyı açması üzerine eve giren ekipler, anne Döndü Batmaz ile çocukları Özkan ve Umut Batmaz'ın hareketsiz yattığını gördü.

Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde anne ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiğini tespit etti. İlk belirlemelere göre, doğal gaz sızıntısından zehirlendikleri düşünülen anne ve çocukların cenazeleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ailenin, apartmana üç gün önce Sivas'tan taşındığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran İbrahim I.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'ÇOCUKLARIM OYNARKEN YIĞILIP KALMIŞ'

Ankara'da doğal gazdan zehirlenen Döndü Batmaz ile çocukları Özkan Batmaz ve Umut Batmaz'ın Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlandı. Çocuklarının cenazelerini teslim almak için Sivas'tan gelen baba Özgür Batmaz, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü. Batmaz, "Şofben eski tipmiş, şofbenden sızan gazdan dolayı öldüler. 'Çocukları götürme' demiştim ona, niye çocukları götürdü? Çocuklarım oyun oynarken yığılıp kalmış, anneleri de koltukta uzanır halde bulunmuş. Ben dün akşam 20.00'de görüştüm onlarla bugün yanlarına gelecektim, şimdi Adli Tıp Kurumu'ndayım. Çocuklarım doğal gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti" dedi. 

Döndü Batmaz'ın, eşi Özgür Batmaz ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle sıklıkla evi terk ettiği, en son 3 gün önce de tartışma üzerine evi terk edip, çocuklarıyla Ankara'ya geldiği öğrenildi.

Öte yandan çiftin büyük oğulları Özkan Batmaz'ın, olaydan önce sosyal medya hesabından küçük kardeşi Umut ile çektirdiği fotoğrafı 'Umut seni çok seviyorum canım kardeşim' notuyla paylaştığı görüldü. 

Baba Özgür Batmaz, 2 çocuğunun cenazesini teslim alarak Sivas'a götürürken, Döndü Batmaz'ın cenazesinin de Yozgat'ta toprağa verileceği öğrenildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin