Ankara'da katliam gibi kaza: 6 kişi hayatını kaybetti

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da katliam gibi kaza: 6 kişi hayatını kaybetti

Kahreden kaza haberi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden geldi. Edinilen bilgilere göre Yusuf Öğüt idaresindeki otomobil, Kahramankazan-Ankara kara yolu 16. kilometredeki FSM Bulvarı İmrendi Kavşağı'nda, Mustafa T'nin kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Ankara'da katliam gibi kaza: 6 kişi hayatını kaybetti

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, sürücü Öğüt (59) ile aynı araçta bulunan Sultan Öğüt (56), Nevzat Öğüt (37), Burcu Sağlam (28), Nezahat Cıbıroğlu (40) ve diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş (37) hayatını kaybetti, Mustafa T, Mahmut P. ve Mahmut B. ağır yaralandı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralılar, ambulanslarla Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Ankara'da katliam gibi kaza: 6 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

CENAZE TÖRENİ İÇİN GELMİŞLER

Öte yandan kazada yaşamını yitiren 5 kişinin, vefat eden bir akrabalarının cenaze törenine katılmak için Eskişehir'den Kahramankazan'a geldiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Yusuf, eşi Sultan, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu, yeğeni Burcu Sağlam ile diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş'ın otopsi işlemleri Kahramankazan'daki Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morgunda devam ediyor. Morg önünde toplanan ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanlar, diğer yakınları tarafından teskin edildi. Kazada, hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Çamlıdere ilçesinde toprağa verilecek akrabalarının cenazesi için Eskişehir'den yola çıktığı belirtildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanması ardından ölen 5 kişinin cenazesinin Eskişehir'e gönderileceği öğrenildi.

Kazaya ilişkin açıklama yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, kazanan Ankara-İstanbul karayolu üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Bu haber bizi çok derinden üzdü. Aracın biri Eskişehir’den bir cenaze için Çamlıdere’ye geliyor. Kaza 2 aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Ayrıca vefat edenlerin 5’inin aynı aile mensubu olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

'SABAH İŞE GİDİYORDU'

Diğer araçta hayatını kaybeden Abdullah Kocabaş'ın bacanağı Hulusi Saban ise, "Sabah işe giderken Eskişehir’den cenaze için gelen kişilerle çarpışmış. Bacanağım orada vefat etti. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler Ankara kaza ölü yaşam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin