Ankara'da FETÖ operasyonu. Aranan firari isimler saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekip FETÖ terör örgütünün firari 6 üyesini düzenlediği bir operasyonla yakaladı. Saklanan bir ihraç Danıştay Teknik Hakimi, iki Emniyet Mahrem İmamı, bir ihraç Kıdemli Binbaşı, bir ihraç Komiser ve bir ihraç Başpolis olmak üzere aranma kaydı bulunan 6 firari gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da FETÖ operasyonu. Aranan firari isimler saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından özel bir ekip kuruldu. FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün firari 6 üyesi Ankara'da saklandıkları yerlerde kıskıvrak yakalandı.

Ankara'nın farklı ilçelerinde kayıtsız adreslerde saklanan; bir ihraç Danıştay Teknik Hakimi, iki Emniyet Mahrem İmamı, bir ihraç Kıdemli Binbaşı, bir ihraç Komiser ve bir ihraç Başpolis olmak üzere aranma kaydı bulunan 6 firari yakalandı. 

6 YILDIR FİRARİ OLARAK ARANIYORDU

6 yıldır firari olan kod adı Mustafa olan Emniyet Mahrem İmamı M.D., Yenimahalle ilçesinde saklandığı kayıtsız adresinde ele geçirildi. Yakalanan ikinici Emniyet Mahrem İmamı M.E.'nin Milli Eğitim Bakanlığın'dan ihraç edildiği, 5 yıldır Ankara'da bulunan farklı kayıtsız adreslerde saklanarak hayatına devam ettiği tespit edildi. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonla ele geçirilen 6 firari örgüt üyesi çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak Sincan Ceza ve İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin