Ankara ve Sivas'ta okullar için flaş karar! Ankara'da binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar Vali Vasip Şahin duyurdu. Sivas'ta okullar 2 gün tatil edildi

Ankara 2 gündür sele teslim. Ankara'da 13 Haziran Pazartesi de kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışlar nedeniyle bir kişinin öldüğü bir kişinin de kayıp olduğu Ankara'da Ankara Valiliği okulları tatil etti. Ankara Valisi Vasip Şahin, olumsuz hava koşullarının esir aldığı kentte pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu. Sivas'ta da yağışlar nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara ve Sivas'ta okullar için flaş karar! Ankara'da binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar Vali Vasip Şahin duyurdu. Sivas'ta okullar 2 gün tatil edildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilde kuvvetli yağışlara karşı uyardı. Çankaya, Etimesgut ve Sincan’da orta şiddette, Bala ve Beypazarı’nda ise kuvvetli yağışlar başladı. AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Ankara’da meydana gelen son yağışlar sonrasında İtfaiye’ye ve AFAD Ankara’ya toplamda 774 ihbar ulaşmıştır" denildi. Ankara Valisi Şahin, yağışlar nedeniyle okulların tatil edildiğini açıkladı.

 Vali Şahin Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Valisi Vasip Şahin sel felaketi yaşanan Akyurt'u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre Akyurt'taki sel felaketi sonrası olumsuzluklara 110 araç 509 personelle müdahale ediliyor.

Ankara ve Sivas'ta okullar için flaş karar! Ankara'da binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar Vali Vasip Şahin duyurdu. Sivas'ta okullar 2 gün tatil edildi - Resim : 3

EĞİTİME SEL ENGELİ: SİVAS'TA DA 2 GÜNLÜK TATİL İLAN EDİLDİ

Sivas’ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ve taşkınlar nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Konuyla ilgili Sivas Valiliğinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada,

“Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağmur yağışı, yer yer taşkın ve bele neden olmuştur. Ekiplerimiz 7/24 esaslarına göre çalışmalarını sürdürmekte olup, çocuklarımızın hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Gemerek ilçemizde eğitime 2 gün ara verilmiştir” denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin