Ankara kulislerini hareketlendiren gelişme. Özgür Özel'den Meral Akşener ile görüşme iddiasına yalanlama

Mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından ortaklıklarını sonlandıran CHP ile İYİ Parti ile ilgili Ankara kulislerini hareketlendiren bir gelişme. CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yarın bir araya geleceği iddia edildi. CHP lideri Özel, görüşme iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara kulislerini hareketlendiren gelişme. Özgür Özel'den Meral Akşener ile görüşme iddiasına yalanlama

CHP’deki değişimin ardından yerel seçim çalışmalarına hız verildi. Ankara kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. CHP'nin yeni Genel Başkanı Özel’in yarın  Akşener’i ziyaret edeceği öne sürüldü. Görüşmede yerel seçim ve ittifak konularının ele alınacağı belirtildi.

Sözcü TV yayınında konuşan Öztürk, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu görüşmeden önümüzdeki yerel seçimle ilgili konular ele alınacaktır. İki partinin ittifak konusu ve İYİ Parti'nin tutumu ikili zirvede konuşulacaktır. Söz konusu ziyaretin ardından 'Hayırlı olsun' ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği bilgisini de aldım." ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN GÖRÜŞME İDDİASINA YALANLAMA

Özel, Meclis'te partisinin kapalı grup toplantısına katıldı. Toplantıya gelişinde bir gazetecinin, "Meral Akşener ile yarın bir görüşme yapacağınız belirtiliyor" sözlerine Özel, "Ben de şaşırdım, yok" karşılığını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin