Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ne zaman yapılacak. Ankara-İstanbul arası kaç saat, kaç dakika? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Hızlı Tren müjdesi

Ankara ve İstanbul Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinin başında gelir. Vatandaşlar iş, seyahat, ziyaret gibi çeşitli nedenlerden dolayı Ankara-İstanbul yolunu sıklıkla kullanıyor. Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul ulaşım mesafesini kısaltmaya yönelik projeyi açıkladı. Peki Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ne zaman yapılacak? Ankara-İstanbul arası kaç saat, kaç dakika?

Google Haberlere Abone ol
Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ne zaman yapılacak. Ankara-İstanbul arası kaç saat, kaç dakika? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Hızlı Tren müjdesi

Ankara-İstanbul yolu sıklıkla kullanılıyor. Ankara-İstanbul yolculuğu yapacak kişiler 450 km yolu otobüs, özel araç veya uçakla tamamlıyor. Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara-İstanbul için Süper Hızlı Tren müjdesi verdi. Peki Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ne zaman yapılacak? Ankara-İstanbul arası kaç saat, kaç dakika?

ANKARA İSTANBUL ARASI KAÇ SAAT, KAÇ DAKİKA?

Ankara İstanbul ulaşım süresi, ulaşım yöntemine göre değişiyor.  İstanbul ve Ankara yolculuğunu özel araçla tamamlamak için 5 saat sürüyor. Ankara İstanbul yolculuk süresi, otobüs kullanıldığında da 5 saate tekabül ediyor. Ankara ve İstanbul yolculuk süresi uçakla 65 dakika sürüyor. Ankara ve İstanbul hava limanına ulaştıktan sonra taksiyle yarım saat gibi süre içerisinde merkeze ulaşabilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SÜPE HIZLI TREN MÜJDESİ!

AK Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı kuracaklarını, "Halen inşası süren hızlı demiryolu hatlarına ilave olarak yeni projelerin yapımına da başlayacağız. Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı kuracağız." ifadeleriyle duyurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin