Ankara Çankaya'da işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı: 2.5 milyon liralık borcunu ödemedi diye öldürmüş

Ankara'da gün gerçekleşen kuyumcu cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çankaya'da silahla vurularak öldürülen kuyumcu Mustafa Günay'ın katil zanlısı verdiği ifadede 2.5 milyon liralık borcun ödenmemesi nedeniyle cinayeti işlediğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Çankaya'da işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı: 2.5 milyon liralık borcunu ödemedi diye öldürmüş

Ankara'da gün gerçekleşen kuyumcu cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çankaya'da silahla vurularak öldürülen kuyumcu Mustafa Günay'ın katil zanlısı Ufuk Namlı'nın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Namlı'nın, Mustafa Günay'ın kendisine 2,5 milyon TL borcu olduğunu, ödemesini isteyince tartışma çıktığını ve olayın meydana geldiğini ileri sürdü. İfadesine başvurulan, Günay'ın kardeşinin ise ağabeyinin böyle bir borcu olmadığını, varsa bile kendisinin bilmediğini söyledi. 

Ufuk Namlı'nın, Mustafa Günay'a ateş ettikten sonra olay yerine gelen bina görevlisi K.U.'ya da ateş etmek istediği; ancak silahın tutukluk yaptığı ve bu sırada K.U.'nun elinden tabancayı aldığı öğrenildi. Namlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor. 

NE YAŞANMIŞTI?

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Kızılay Karanfil Sokak’taki Gümüşçüler Çarşısı'nda meydana gelmişti. Seyyar tezgahta parfüm satan Ufuk Namlı, 5'inci katta arkadaşı İ.Ş’ye ait dükkana çıkıp, çarşının girişinde kuyumcu dükkanı bulunan Mustafa Günay'ı arayarak gelmesini istedi. Namlı, yanına gelen Günay ile tartışma başladı. Kavgaya dönüşen olayda Namlı, belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile Günay'a ateş etti. Günay, olay yerinde hayatını kaybetti. Namlı ise polis tarafından gözaltına alınmıştı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin