Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Başkentte Ramazan pidesi 5 TL olacak

Türkiye Fırıncılar Federasyonu bu yıl 300 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL’den satılacağını duyurmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek fabrikalarında üretilecek Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Başkentte pide 5 TL olacak.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Başkentte Ramazan pidesi 5 TL olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Halk Ekmek fabrikalarında üretilen Ramazan pidesinin 5 liradan satılacağını duyurdu.

ABB, pide fiyatlarıyla ilgili “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Halk Ekmek şubelerimizden alabileceğiniz pide fiyatını 5 TL olarak belirledik” açıklaması yaptı.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu bu yıl 300 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL’den satılacağını duyurmuştu.

Fırıncılar Federasyonu’nun açıklamasından sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi de Ramazan ayında Halk Ekmek büfelerinde pidenin 5 TL’den satılacağını bildirdi.

ABB, sosyal medya hesabından “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Halk Ekmek şubelerimizden alabileceğiniz pide fiyatını 5 TL olarak belirledik” paylaşımı yaptı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 300 gramlık Ramazan pidesinin 5 TL olacağını açıklamıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Vatandaşlarımız Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL'den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin