Anka Haber Ajansı'nda flaş atama! Haber Müdürü kim oldu?

Anka Haber Ajansı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Her geçen gün abone sayısını arttıran Anka Haber Ajansı, Haber Müdürlüğü görevine tecrübeli bir ismi transfer etti.

Google Haberlere Abone ol
Anka Haber Ajansı'nda flaş atama! Haber Müdürü kim oldu?

1992-2000 yılları arasında Anka Haber Ajansı'nda parlemento ve sağlık muhabiri olarak görev alan Saliha Çolak yuvaya geri döndü. Son olarak Habertürk'te çalışan Çolak, kurumda Haber Müdürü olarak görev alacak.

Habertürk bünyesinde 2009'dan beri meslek hayatına devam eden Çolak, geçtiğimiz günlerde kurumdan ayrılmıştı.

31 yıldır medyada yer alan Çolak, bugünden itibaren ANKA bünyesinde habercilik yapmayı sürdürecek.

ANKA'DA YENİDEN YAPILANMA

Ahmet Dirican'ın istifasının ardından, ANKA'nın Ankara'daki Genel Müdürlük ofisinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Göksel Bozkurt, bir süre önce Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturmuştu.

SALİHA ÇOLAK KİMDİR?

Giresun'un Bulancak ilçesinde dünyaya gelen Saliha Çolak, Nevşehir Kız Öğretmen Lisesi'nin ardından, 1985-1989 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümünü tamamladı.

TRT Ankara Radyosu Dış Yayınlar Başkanlığında staj yaparak sektöre adım atan Çolak, Demokrat Yerel Yönetim Dergisi’nde çalıştı.

1990-1992 yılları arasında Günaydın Gazetesi çatısı altında yerel yönetim muhabirliği yaptı.

1992-2000 yılları arasında Anka haber ajansında sağlık muhabirliğinin ardından SHP muhabirliği, iki partinin birleşmesinin ardından CHP muhabirliği yaptı.

Turgut Özal’ın vefatının ardından Süleyman Demirel’i takip etti.

1995’te Anka Ajansında başladığı parlamento muhabirliği mesaisini, 2000-2009 yılları arasında Milliyet Gazetesi’nde, 2009-2021 yılları arasında önce Habertürk Gazetesi, gazete kapandıktan sonra da Habertürk televizyonunda sürdürdü.

Çolak, 2021 Mart ayında Habertürk'ten ayrılmıştı.

Anka Haber Ajansı'nda flaş atama! Haber Müdürü kim oldu?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin